Maanantai 22.1.2007 klo. 00.45. Uudet kotisivuni ovat vihdoin ja viimein julkaisuun kelpaavassa kunnossa. Ongelmia on ollut sivujen tekemisessä aivan liiankin kanssa. Lisäksi kun sivujen valmistus on jäänyt aina yöaikaan niin virheiden määrä kasvaa huomattavasti.

Nämä on nyt ne sivut joilla vaaleihin mennään. Muutama linkitys menee vielä metsään ja uutta blogia en saanut toimimaan. Ne täytyy korjata huomenna, siis vielä tänään. Vaaliteemat päivitän löpulliseen muotoonsa tämän viikon aikana siten, että kaikki on valmista kun kampanjan avataan lauantain Karhulan torilla.

Minusta oli tänään Kymensanomien ehdokas esittely. Juttu oli ihan ok ! Ehkä vähän vaisuksi anti jäi, mutta eipähän noita palstamillimetrejä kovin paljon ollut toimittajalla käytettävissä.

Lisäksi Kysassa esiteltiin ehdokkaiden vaalibudjetteja. Itselläni on niin pieni, etten edes nimeä listoille saanut. Sen verran pisti silmään, ettei kaikki ehdokkaat tainneet ihan rehellisiä olla ilmoittaessaan budjettinsa. Oman budjetin aioin laittaa sivuilleni kunhan se tarkentuu.

Nyt ei muuta kuin tutustumaan sivuihini ja mikäli sieltä löytyy virheitä niin otan vinkkejä mielelläni vastaan.